Om oss

Vi har lang erfaring inn nybygg, vedlikehold og rehabilitering av bygg. Vi utfører alle type oppgaver innen murerfaget med kvalitet i fokus.

AK Byggservice er et solid og godt etablert murerfirma som ble startet opp av Arben Krasniqi i 2005 som et enkeltmannsforetak. I 2007 ble selskapet stiftet som et aksjeselskap og har siden den gang utviklet seg til å bli et velrennomert firma med rundt 80 faste ansatte.

Vårt nedslagsfelt er primært Østlandet, men vi utfører også prosjekter på landsbasis ved enkelttilfeller.

Vi har lang erfaring inn nybygg, vedlikehold og rehabilitering av bygg. Vi utfører alle type oppgaver innen murerfaget med kvalitet i fokus.

 

Våre medarbeidere har stor lidenskap for faget og viser stolthet ved et hvert utført oppdrag.
For oss er det alltid viktig at kunden sitter igjen med en trygg og god følelse av jobben som er utført.

Vårt konsept er å kunne tilby et bredt spekter av tjenester for å gjøre det enklest mulig for våre kunder slik at man unngår å måtte forholde seg til flere selskaper som kan vøre både tidkrevende og utfordrende.

Fra og med 22.06.2023 lanseres AK Gruppen, og AK Byggservice AS blir historie.


Selskapet går en ny tid i møte som gjenspeiler utviklingen som har skjedd de siste årene og våre

tanker og visjoner skal realiseres.

 

Bak navneskiftet ligger en omfattende prosess der gruppens fremtidige strategi og visjon er i fokus, hvor vi skal forsterke våre samarbeid og styrke vår kvalitet på alle punkter.

Gruppen blir et nytt kapittel hvor målet er å skape en struktur som passer for alle selskaper både i dag og i fremtiden, og som gir oss rom for videre vekst og utvikling.

 

Vi gleder oss over hva som er i vente, hvor vår vei akkurat har startet …